top of page

Coaching

Udover at indtale speak på både dansk og engelsk tog Laura uddannelsen til voksen uddanner, samt de første kurser indenfor kommunikation. Performance coaching og mentor opgaver kræver ligesom speak opgaverne en god forståelse for hvad kunden ønsker at sige og hvordan det skal komme til udtryk.

 

I 2010 blev Laura selvstændig og har nu også coaching, undervisning, workshops og foredrag på programmet. I gennem årene har hun undervist, holdt pep-talk og foredrag for en bred gruppe af kunder, både 1-1 i privat coaching, i små og store grupper samt på seminarer og ved konferencer.

Laura har indtil videre undervist mig i engelsk i et halvt år. Hun er en helt ideel underviser med usædvanligt brede kompetencer: Hun taler engelsk bedre end de fleste indfødte, hun har et virtuost øre for udtale, og så så er hun solidt orienteret inden for angelsaksisk politik, kultur og litteratur. Læg dertil at hun som skuespiller kan give professionel undervisning om performance, og at hun har indsigt i retorik, yoga, åndedrætsteknikker og coaching. Det betyder, at Laura kan give fremragende instruktion på alle tænkelige felter lige fra almindelig konversation på engelsk til specialopgaver som præsentationsteknik og sceneoptræden. Og så hører det naturligvis også med, at hun er et lattermildt og imødekommende væsen. Laura er simpelt godt selskab.
Mikael Kamber, nyhedsvært, TV2
"
"
bottom of page