top of page

Laura Kamis Wrang

2 in 1 voices

2 sprog - 1 stemme

Bag om stemmen

2 in 1 voices har jeg valgt at kalde min side, da jeg leverer muligheden for 2 sprog med 1 stemme.  I kraft af min tosprogede opvækst, har jeg igennem alle årene leveret både engelsk og dansk speak på højeste niveau til danske og udenlandske kunder. 

Som uddannet skuespiller ved jeg hvordan man differentierer stemmen, hvilket er helt afgørende i forhold til at kunne levere et godt sælgende smil i stemmen, skabe et troværdigt og naturligt autoritativt budskab eller levere en mere dramatiseret formidling.

About

HVAD KAN JEG HJÆLPE DIG MED?

speaks på dansk og engelsk

Her finder du to korte stemmeprøver.

Den første på dansk og den anden på engelsk.

På linket her under kan du høre flere speaks.

Dansk stemme prøve -
00:00 / 00:00
English voice sample -
00:00 / 00:00

Voiceover til video

Her finder du den seneste indtaling til video til en hjemmeside. På linket nedenunder kan du se flere videoer jeg har speaket til.

Hvem jeg 

har arbejdet sammen med

Speak og indtalinger indgår ofte i meget af den interne kommunikation, som firmaer benytter til at informere omkring bl.a sikkerhedsmæssige emner, generelle informationer og i forbindelse med e-læringskurser. Da disse informationer som regel ikke kan deles med omverdenen, har jeg i mange år ikke haft mulighed for at delagtigøre omverdenen omkring disse speakopgaver. Respekt for kunden og forståelse for betydningen af det materiale man formidler, er en naturlig del af mit virke. Dette afspejler sig i bl.a de mange faste kunder jeg har arbejdet for i gennem årene med flere længerevarende opgaver. Derfor kan jeg heller ikke gå i detaljer med mange af de opgaver jeg har haft, men kun referere til de forskellige firmaer, som jeg har haft arbejdet for.

Contact
bottom of page